ПОРАДА

Після довгої розлуки
Два други зустрілись.
І як водиться в пивбарі
Добре розговілись.
Тож коли вже спорожнили
Вони другу пляшку,
Гриць Миколу запитав:
- Ти знаєш Наташку,
Що навчалася із нами
В паралельнім класі,
І подобалася дуже
Степенкову Васі.
Ми зустрілися учора,
І розговорились,
Відчуваю наші душі
Із нею зріднились
Тож вона мене не проти
Бачу полюбити,
І ласкою жіночою
Ніжно оточити.
- Вона хінка непогана,
Фігура чудова,
Тільки скажу тобі,Гришо,
Дуже гонорова,
І якщо в її тенета
Попадеш ти, друже,
То виходити із них
Буде важко дуже.