КАСТИНГ.

КАСТИНГ.
В нічний клуб
Прийшла найматись
Молода дівчина.
- Роздягайтеся!- говорить
Директор Стеблина-
Покажіть мені спочатку
"Танець живота"
І декілька елементів
ще біля шеста.
Із годину так дівчина
Стегнами крутила,
Натомилася і тихо
Вже заговорила:
-А навіщо мені танці?
Дозвольте спитати,
Я ж бухгалтером у вас
Хочу працювати!!!