твій день

твій день
сьогоднi саме той ранок,
сьогоднi саме той день.
підіймайся з сил останніх
діставай їх з кишень.
 
зустрічай з посмішкою світанок,
спіймай свой дзен.
зроби каву і з`їш круасани,
продовжуй шукати натхнень.
 
и не буде на душі хмаринок.
щастя - твоя мішень,
ти обираєш сам свій відтінок,
та приспів у своїх пісень.