НЕМАЄ ПРИЧИН ДЛЯ ХВИЛЮВАНЯ.

НЕМАЄ ПРИЧИН ДЛЯ ХВИЛЮВАНЯ.
- Чоловік напевне твій
У "гречку" скікає,
Бо спідницю бачу жодну,
Він не пропускає.
А ти, подруго, йому
Все ось так прощаєш,
І щоб вплинути на нього,
Міри не вживаєш?
- За машинами й собака
Сусідський ганяє,
Але, хоч і дожене,
За руль не сідає.