МАТІР СЛУХАЄ ВІН БІЛЬШЕ.

МАТІР СЛУХАЄ ВІН БІЛЬШЕ.
- Кого більше із батьків
Слухаєш ти, Васю?-
Запитала школяра
Учителька в класі.
- Ну звичайно що матусю.-
Той відповідає.
- А що, батько в вихованні
Участь не приймає?
- Перевагу в вихованні
Батько звісно має,
Але матінка звичайно
Більше розмовляє.