ЛЯГАЙ БІЛЯ ОДНОГО.

На роботу запізнилась
Якось працівниця.
І начальника зустріла
Бідна молодиця.
- Це ж чому, ви, запізнились? -
Він її питає -
Час робочий вже годину
Майже ось триває!
- Закрутилася допізна,
Й лягла біля двох.
Покотилися у жінки
Сльози як горох.
- Не хвилюйтеся,
Не буду на цей раз карати,
Та надалі я хотів би
Пораду вам дати:
Щоби казусів таких
Завжди уникати,
Намагайтеся з одним
Спатоньки лягати.