Тіло віддам, душа до тебе хоче

Тіло віддам, душа до тебе хоче
А несподіванка до нас крадеться,
І має кожен те, що заслужив,
Та й зло нікому не минеться,
Бо ж перед ким не завинив!
 
Людина грішна просто жах,
І сповідатись не спішить,
Не розуміє крил розмах,
А кається при смерті вмить.
 
Що ж, жити важко на землі,
Коли тебе оточують одні спокуси,
Невже немає виходу мені,
І тут згрішити я сьогодні мушу...
 
О Боже! Каюсь я в своїх гріхах,
Прости мене Всемилостивий Отче,
Між двох сторін, обман і страх,
Тіло віддам, душа до тебе хоче!