За що кормити? (На украинском языке)

Чого стоїш серед хати у самих трусах?
Чого в боки розвів руки наче хижий птах?
Он вже гості на порозі, зараз в дім зайдуть,
Ти ж стоїш і свої ребра виставляєш тут.
 
Так, я хочу щоб бачили усі наші гості
Як годуєш ти мене - шкіра лиш та кості.
Може соромно тобі хоч сьогодні стане,
Після цього кращий час для мене настане.
 
Хвате скиглить , що несмачно я тебе годую,
Та за виглядом твоїм погано пильную,
Так тоді вже і труси треба зараз зняти
Хай всі бачать, що нізащо тебе годувати!!!
 
 
 
хижий-хищный
соромно-стыдно
пильную-слежу
несмачно- невкусно
вигляд-внешний вид
скиглить-ныть