Крила

Кохана, я б хотів тобі сказати:
"Дякую за все що ти мені дала"
Без тебе я б не міг літати,
Без тебе я не мав би другого крила.

Дала мені ти знов наснагу до кохання,
До теплих чистих почуттів,
І взявши із собою покаяння
До тебе я на двох вже крилах прилетів.

Злетіли в небеса, надіюсь я, навічно
І вже не спустимось до тих земних проблем.
Ми будем жити там щасливо і космічно
Без непотрібних нам людських дилем.