Колискова

Колискова
Вечір на дворі, ось бачиш темніє?
Спати лягати пора.
Спи моя зоре, спи моя мрія
Свічка нехай догора.
 
Бо спати лягло давно все довкола
І ти моя радість лягай.
Спи моє сонце, спи моє море
Очі свої закривай.
 
Бо сплять вже й поля і ліси, і діброви,
Сплять всі довкола гаї.
І ти засинай дитя чорноброве
Бо не сплять ще лише солов"ї.
 
А я посиджу на одинці з тобою
Лиш на тебе я буду глядіти.
Тебе моя пташко,тебе моя квітка
Ніхто не посміє збудити.
 
Свидетельство о публикации №112080500535