Ти знаєш

Ти знаєш, так буває
Воно безслідно не минає.
Побачеш раз ті світлі очі,
Що, ніби, зовсім не дівочі,

Вони як ангела. Озерця,
З яких йде погляд ніби з серця,
Поглянеш в них не відірвешся
І вже в коханнні ти клянешся.

Собі в душі так зізнаєшся,
Що ти на неї «поведешся».
Можливо слово це не гарне,
Але шукати друге марно.

Приходиш ти додом. Лягаєш.
Аж тут відразу засинаєш.....
Приходять знов ті оченята
І це вже є початок свята.

В душі гітара наче грає,
Під неї серце аж співає,
А мозок чітко розуміє,
Що хлопець цей про неї мріє!!!!!