Сон

Заснув... Як зараз пам*ятаю:
Тебе з річницею вітаю,
По хаті бігають малята,
Бо це є наші дитинчата.

Вони удвох в полоні свята,
Адже річниця мами й тата!
Синок з тюльпаном підбігає,
А доця маму обіймає.

І тут я враз ніби проснувся...
А потім знов заснув... Дивлюся:
Все та ж кімната, ти така ,
Лиш тільки старша на рока.

На стіл вже дочка накриває,
Вона ж бо мамі помагає
І їй не три вже як тоді,
А буде двадцять по весні.

І син дорослий вже заходе
Та всю сім*ю свою заводе!
Дружина вся така в вінках
Трима дитину на руках!

Я розумію – це майбутнє!
Я бачив всіх своїх дітей!
І відчуття це незабутнє,
Бо краще всіх потіх людей!