Кощеї

Життя пішло якесь незрозуміле,
Ніхто не розбирається де чорне а де біле...
І не потрібні зараз людям люди,
Лиш ненависть і злість іде повсюди....
 
Всім треба тільки гроші й якась влада,
Ось саме це в землян найбільша вада:
Душа тоді стає темніше ночі
А потім й світу Божого не бачуть очі..
 
Так деякі із нас стають сильніші,
Хоча, як справжні люди, все ж слабкіші,
Бо в них всього одна єдина ціль...
Щоб їхнім було все....і навіть цвіль...
 
Їм треба лиш копить своє багатство,
Та планувати знов ввести кріпацтво,
Щоб люди бідні як раніше виживали.
І кожен божий день страждали....
 
Та радий я, що правда таки є
Адже наш Бог всім по заслугам роздає.
І кожен хто грішив тут на землі
Отримає сповна у підземельній млі!