Лист воїну

Солдате! Я подякую тобі,
За те, що зберігаєш Україну,
За всі твої страждання в боротьбі
І за сміливість у скрутну годину
За кожен бій і за твою відвагу.
З те, що ти зі зброєю в руках
Ідеш крізь біль і втому, холод, спрагу
Й оберігаєш синьо-жовтий стяг.
Ти вже герой своєї Батьківщини
І борешся за правду і свободу.
Повертайся, України сине!
Ти вже пройшов і крізь вогонь, і воду
Ти пам'ятай - тебе чекають вдома.
І як зникне небезпеки дим,
Тепло торкнеться твого серця невагомо.
Я вірю - ти повернешся живим!