Бережіть своїх дітей!

Бережіть своїх дітей!
Від неї пішов чоловік. Вигнали з роботи... Сльози, багато сліз... Потім чарка...одна, друга, третя... Поряд з нею залишилась лише одна людинка - її маленький син. Він нічого не розумів - куди пішов тато, чому мама плаче, чому кричить на нього, коли він каже, що хоче їсти, чому не читає казку на ніч, як раніше, чому старші діти на вулиці сміються з нього??? Чому всі кажуть, що мама погана? Ні, нехай з цього сміються на вулиці, але його мама - Найкраща! І знову він кричатиме їм це крізь сльози, стиснувши до болю маленькі кулачки... Він сьогодні подарує мамі квітку і вона більше не буде плакати! Мама розсердилась - напевно їй не сподобалась квітка... Відштовхнула... Темнота... Суд, всі дивляться на маму з докором. Її хочуть покарати, маму всі сварять і лише маленьке янголятко, якого ніхто не бачить, за її спиною шепоче крізь сльзи НЕ СВАРІТЬ МАМУ - ВОНА У МЕНЕ НАЙКРАЩА!!!!.... Прошу, любі батьки, бережіть своїх маленьких янголяток - ви ж для них найкращі... Завжди!...