Бачив той дощ? Він для тебе

Бачив той дощ? Він для тебе
Бачив той дощ? Він для тебе.
Він трохи похмура згадка
про наші розмови про небо, 
Про каву та шоколадки..
Пам'ятаєш, як бився у вікна?
Так, неначе він їх потрощить.
Знаєш, я через тебе 
звикла 
до думки, що я-це дощик...
Зізнаюся, плела інтриги,
не завжди поводилась чемно... 
Я твій образ шукала в книгах, 
В піснях, в людях, але даремно...
Я і досі його пам'ятаю, 
випадкове зізнання твоє.. 
Ти сказав: "Я тебе кохаю"
За що? "За те, що ти є..." 
Я чекала тебе, як диво, 
ти і досі приходиш у сні, 
Ні, не жалкую, я з іншим щаслива, але ти назавжди в мені...
Бачиш, знов насупилось небо...
Як буде дощик, знай-він для тебе.