Не треба

Мені нема чого сказати, рідна..
Любов ми нашу,мабуть, розгубили вже давно..
Мені ти не приємна, не огидна,
Із плином часу обом, на жаль, нам стало все-одно.
 
І досить вже на мене так дивитись! 
Хоч я від тебе погляд теж не можу відвести...
Все! Досить, мені,люба, снитись,-
Далеко ми від нашої весни..

Та я тебе не можу позабути,
Дарма, що сотню раз я клявся в однині..
Чому ж любов не може просто бути
Як був у тебе я і ти була в мені..