Я людина добрА чи злА? (укр.)

Я людина добра чи зла?
Чесно кажучи, я не знаю.
Яка б правильна я не була,
В тихий вир регулярно пірнаю.
 
Я людина добра чи зла?
Я б хотіла когось запитати.
Яка є і якою була,
Вже не знаю, чого тут чекати...
 
Неможливо сказати відразу,
Хто ти є і яка натура
Хтось тримає на тебе образу,
Хтось говорить, що надто похмура.
 
Але я на це все не зважаю.
Вічна правда - добро переможе
Лиш за нього. Його обираю,
І в житті це завжди допоможе.
 
Розумію, це все як в тумані
Але вибір потрібно зробити
Зло нас манить, вводить в оману
Наче з келиха змушує пити...
 
Не потрібно йому підкорятись,
До останнього треба стояти,
Ти ще можеш так просто здатись
І дияволу душу продати...
 
Але ким ти залишишся, знаєш?
Що отримуєш, що втрачаєш?
Ти помітив, що тихо вмираєш,
А чому навіть гадки не маєш....
 
©