Рідна мова

Рідна мамо – Україна,
Серцю мила сторона!
Ти – мій дім, моя родина,
Батьківщино! Ти – одна!
 
Я пишаюсь: наша мова –
Милозвучна з-над усіх,
Як у Лесі, загадкова,
Грім – Тараса, Вишні - сміх.
 
Каменярським грізним словом
Вів Франко за волю в бій,
Симоненко із любов'ю
Мамам вірш підносив свій...
 
В слові з’єднані навіки
Мрії, думи і пісні…
Той на світі лиш каліка,
Хто цурається її!
22.02.2016р.