8 березня

Скоріше вже весна,
Лунає двінко в серці,
Великі в ній свята,
Відкрий для неї дверці.

Вітати я спішу,
Усіх своїх знайомих,
Але тільки жінок,
І милих і суворих.

Вітаю вас душевно,
Бажаю пристрасть, ласку,
І так, щоб аж напевно,
Відчуйте присмак щастя.