ЛАПАТИЙ СНІГ

ЛАПАТИЙ СНІГ
 
Лапатий сніг іде, кружляє,
А з ним прийшли пора свята.
У розпалі зима всіх зустрічає,
Веселий сміх повсюди, дітвора.
 
На вулиці ліхтарики світляні,
Щасливо усміхаються мені.
Дерева у снігу пишні, біляві
Красуються у ці зимові дні.
 
В уяві бачу рідненьку оселю,
Сніжинки у повільному танку,
Як мати стеле в ніч м’яку постелю,
Наспівує пісеньку чарівну.
 
А сніг іде, кружля біля віконця,
Тепло біля гарячої печі
В якій зоряний вогничок іскриться,
Під гучний спів хурделиці вночі.
 
 
28.01.2014