ЗАПАНУЄ ВЕСНА

ЗАПАНУЄ ВЕСНА
 
 
Ось - ось запанує красуня-весна,
Сонечко грітиме край синьоокий.
Веснонька буде, як мед запашна,
Чиста, як зір ясноокий.
 
Знову почую я пісні пташини,
Дуже красиві у день, опівніч.
Біля оселі, пишної шипшини,
Буде їх чутно також потойбіч.
 
Поки ж зима заметіллю жбурляє,
Мете вдалечінь у простори полів.
Пісню свою дуже гарно співає,
Під оплески мрійних в гаю яворів.
 
Від цього серденько моє розквітає,
Бо веснонька йде в душу кожного з нас.
Вона з теплим сонечком всіх зустрічає,
Щиро панує у лоні прикрас.
 
 
2.02.2014