Акварели (на украинском языке)
1. ***Десь лебеді летять,
І чути, ніби струни
іздалеку гудуть -
То голос їх крила.
Десь лебеді летять...
Вбирає в небі юнім
прозорий силует
Квітнева синя мла.
* * *
2. ***Десь лебеді летять...
Їх крила — срібні струни,
А в крикові — гуде
далека паралель.
Десь лебеді летять...
Вбирає небо юне
прозорий силует.
Квітнева акварель...