Весенний снег (на украинском языке)
* * * *
Весняний сніг. Прозорий, нетривкий.
Мете у березні груднева завірюха,
Природа у німім чеканні слуха
Спізнілим снігом сповнений прибій.
А в плавні повернулись журавлі
І гуси прокричали вже веснянку,
І сніг цей серед срібного світанку —
Вітання зимне рідної землі.
Замерзлі крила можна відігріть...
Весняний сніг — він зовсім не навіки!
Нехай летять на вільні скреслі ріки
Птахи весни крізь ніжну сніжну мить...
2013