Не судилося…

Не судилося…
Не судилося нам пліч-о-пліч
Крокувати оцим життям.
Я шукаю у натовпі очі
Ті, що стали моїм каяттям.
 
Нелюбов, наче гріх, пробачаю
(першість в цьому тобі віддаю).
Досі серцем жагу відчуваю –
Я – над прірвою, я – на краю.
 
Знову юна весна вирує,
І в минуле нема вороття.
Може, хтось і мене здивує
У любові, що варта життя?
 
19.02.2016