Історія

Історія
Як тобі сказати,
Що без тебе не можу спати,
Як тобі сказати,
Що я тебе кохаю,
Як тобі сказати,
Що в хмарах літаю.
Як тобі сказати,
Що серце віддано тобі,
Як тобі сказати,
Що без пам`яті закохані.
Я вірю, що вся життя попереду,
Що з тобою йдемо ми ногу в ногу.
Розумієш , що ми молоді,
По-цьому переживемо холоду,
Переживемо золоту осінь,
І ніколи один одного не кинемо,
И не дамо зануритися в тінь,
Зануритится в біль не дамо.
Ми з тобою не Боні і Клайд,
у нас своя історія,
Не нагадає пекло який ,
Ця історія буде нова.