Тільки о тебе

Тільки о тебе
Я пам`ятаю той день,
Коли я в тебе заховалася,
Тоді ще була я як тінь,
Тоді я ще так не закохувалася.
Я пам`ятаю,як зустріла тебе ,
Ти здавався мені прекрасним,
А потім я переконалася в цьому,
І в один день,я зразуміла,що мені більше не оточує тінь,
Я віддала перевагу тобі одному ,
Я знала,що все вийде,
Я знала,що час настав ,
Я зразуміла,що перестану всіх ненавидіти,
Я зразуміла , що ти моя доля