Мамі на день народження!

Мамі на день народження!
Коли хворію я даремно,
Коли гублюся в темних днях -
Завжди знаходить мене ненька,
Люблю її я по всяк час.
 
Вона завжди всім допоможе,
Завжди златає діру втрат,
Вона у світі переможець!
Вона зростила усіх нас!
 
Вона мене оберігає -
Від всіх холодних й лихих днів.
Вона життя своє втрачає -
У повсякденних будніх днів.
 
Вона є берегиня роду,
В ній є добробут для сім'ї.
Вона дітей своїх знаходить ,
І захворіє замість них.
 
Ти дуже добра, мила, чемна,
Завжди підтримуєш мене,
Ти віддаси за мене вроду,
І серце те палке своє!
 
Ти є мій ангел — охоронець,
Храниш від всіх злих ворогів!
Ти завжди мені допоможеш!
Я вдячна, мамочко, тобі!
 
Ти не людина! Ти від Бога!
Лиш він створив тебе таку,
Завжди привітну і чудову -
Матусю рідненьку мою!!!
 
Ти зараз є у Його планах,
Ти все виконуєш Його.
Тому ти нас всіх зберігаєш,
Бо наказ серця це твого!
 
Ведеш ти дружно всіх за руку,
Коли впаде хтось — піднімеш!
Ти наша радість й насолода,
І всі ми любимо тебе...
 
Хоч ми буваєм не слухняні,
Але це пустощі у нас!
Ти наша мама! Краща з кращих!
І не покинеш ти всіх нас.
 
Ти вже старієш, та нічого,
Ти завжди в серці молода...
Вітаєм, мамо, з днем чудовим!
Ти - наша люба й дорога!!!