Любове моя

Любове моя, я ж тебе не чекала.
Мов зірка у небі, ти запалала.
Полонила мій розум, покорила душу
І бути, як в пеклі, тепер я мушу
Ти не даєш ні хвилини спочити,
Знаєш, без нього не зможу я жити
Можливо, марні всі мої думки
З тобою бути назавжди,
Але в серці живе надія.
І принц мій-казкова мрія
Не покидає мене навіть у сні.
День і ніч здаються довгими мені,
Бо я чекаю, тебе милий,
Мій єдиний голуб сизокрилий,
Щоб ти з’явився переді мною,
І ми були навік з тобою.