Кохання в наших серцях

Тримайте за руки коханих
Тримайте й дивіться у очі
Не треба робити їм рани
Вбачати їх сльози дівочі
 
Коли є нагода - зустріньтесь
А кОли немає - шукайте
Разом ви в обіймах прокиньтесь
Разом перешкоди минайте.
 
Коли гостре слово сказали
А потім ще гірше почули
Згадайте як міцно кохали
В минуле у мить зазирнули.
 
І не ображайте коханих!
Нема ж бо у цілому світі
таких дорогих і жаданих.
Любов'ю до повнА залиті.
 
Тримайте за руки коханих
Тримайте й дивіться у очі
Для неї слова - справді рани
І сум зі сльозами щоночі