Тепло людей

Мені подобаються дружні й щирі люди
Коли для посмішки не так багато й треба
Коли добро у кожному і всюди
І знаєте, у цьому є потреба.
 
Я незнайомцю квіти подарую,
Скажу дівчині що вона - прекрасна
Я знаю - час свій не дарма марную.
Робіть добро, цінуйте речі вчасно!
 
А спів пташок мені дає натхнення,
Я зупинюсь й подумаю в ту мить
Цінуйте, люди, наше повсякдення
І не "існуйте!" Намагайтесь ЖИТЬ!