Молись за Україну !

Молись за Україну !
Молись за Україну !

Україна.
Яке незвичне слово.
Для мене ти одна,єдина,
Спiвуча соло`їна мова.

Україна.
Ти моя ненько.
Наче мати.
I б`ється тягарем серденько,
Руйнує ворог рiдну хату.

Навiщо своїх калiчиш синiв ?
Неньки паплюжиш ти долi.
Днiпро, й той посивiв,
Реве й стогне вiд болю.

Де, твоя слава, де твоя воля ?
Лише сльози на очах.
В полум`ї моя Україна,
Й на душi панує жах.

Карпати, Крим, Галиччина,
Чарiвна i прозора країна.
В свiтi цьому така ти одна,
Благаю, молись за Україну !