Мiй Харкiв

Мiй Харкiв

Аудиозапись

Всiм серцем любий Харкiв, мiсто молоде,
Тобi лише три з половиною столiття.
Не зупинити час, вiн наче струм iде,
Несе щасливi днi та роки лихолiття.
 
I жахи вiйн, голодоморiв та хвороб,
Косою смертi що людей косили…
Ти, Харкiв, - воїн, науковець, хлiбороб,
Ти маєшь робiтничi та селянськi сили.
 
Як cтiйко ти долаєш негоразди всi ,
Зростаєш з часом чинно, в боротьбi мужнiєш,
I молодiєш, наче навеснi,
Вперед iдеш завжди i переможно дiєш!
 
…Зростаємо з тобою, Харкiв, й ми,
Ти души нашi живиш, як свята криниця.
Знання i вмiння ми даруємо тобi,
Назавжди перша Слобожанщини столиця!
 
07.02.2002р.