Консервы (памяти Нестора Буйного)

Консервы (памяти Нестора Буйного)
Я сидів собі нікого не чіпав.
Навіть балаклаву не вдягав.
Пив горілочку із салом,люлькою димів,
Та вірщі складав про москалів.
Тут прийшли до мене двоє-
Славнозвісні мертві рок-герої.
Один довгий як жердина,
Другий п‘яний як скотина.
Треба нову пляшку діставать.
 
Я ніколи не сумую,
Сумувать, то гибла справа.
Може когось я дратую,а для мене то забава.
Москалі-дурні створіння.
Їх би всіх на свиноферму.
От би з гречкою поїв би я консерви.
 
Щось із приспівом я трохи відволікся.
Це мабуть,що дуже я втомився.
А ті двоє,що прийшли,вже пів хати рознесли.
Я питав у них на українській мові
-Звідки будуть?Чі батьки здорові?
А вони взяли гітари
І мій приспів залабали.
 
Я ніколи не сумую,
Сумувать, то гибла справа.
Може когось я дратую,а для мене то забава.
Москалі-дурні створіння.
Їх би всіх на свиноферму.
От би з гречкою поїв би я консерви.