Не можу...

Не можу…
Серце крається виривається
За рідну неньку Україну
Як з неї знущаються
Тії фашисти – комуністи
 
Як вбивають катують
Людей…патріотів
Що люблять країну
І за неї життя покладають
 
Не можу…
Серце крається виривається
За те, як рідну країну роздирають на шматки
Як хочуть її розколоти
Тії злющі кати
 
Знущатись з людей – то їхня справа,
Знущатись з країни – то їхня робить рука
Нічого крім вбивства
За життя зробити вони не змогли
 
І бачити, як люд мученицькою смертю вмирає
Їм би на це дивитись завжди!
Як янгол на небо захисників забирає
І не знати катам, як важко їм цей світ залишати…