Я тебе кохаю

Я тебе кохаю, я тебя люблю
І також I love you
Без твого кохання я помру
Я кричу тобі es tevi mīlu!

Будь зі мною назавжди,
Будь зі мною в день весняний,
Будь зі мною у ночі
І зимову ніч вогку! Будь зі мною, просто будь.
Щоб не мерзнути без тебе.
Будь зі мною просто будь
Ти для мене ціле НЕБО

Es tevi mīlu (эс тэви милу) с латышского я тебя люблю