Голос народу

Чи є в народу голос?
Чи скажете нема?
А як за волю б’ється
Усюди кров’ю розлива?
 
Як він нестримно рветься
Свою країну захищать,
Щоб очистить цюю землю
Від непотрібного в ній буряна.
 
Аби вже нарешті почали
На цій благословенній землі
Цвісти квіти такі,
Які будуть цвітом нації!