НАВІЩО ПЛАТИТИ

Якось вечером Петра
Синочок питає:
- А як кобра, ну змія,
Тату, розмовляє ?
Я хотів би голосочок
Зміїнний почути,
Тож можливо нам з тобою
В зоопарк гайнути?
Петро глянувши на тещу,
Почав помовляти:
-Та навіщо нам на вітер
Гроші викидати,
Ось ви, мамо, сидите,
Досить вже мовчати,
Для рідненького онука,
Могли б...просичати!