ОРЕЛ ЗАЛИШИВ СЛІД

Ранесенько чоловіка
 
Дружина питає:
 
-Розкажи мені, Семене,
 
Що то означає,
 
Повернувся ти додому
 
П'яний мов скотина,
 
Чом подряпана була
 
Уся твоя спина?
 
-Не повірш ти, кохана,
 
Сам не зміг іти,
 
Тому пташечці орлові...
 
Довелось нестИ!!!