Одиноке серце

Одиноке серце
Одиноке серце, по життю блукає.
Воно скрізь шляхи тернисті все літа і літає.
Не зупинить його ні вітер, ні грози, ні підступи ворогів у люті морози.
Все летить воно летить... А куди? – Не знає.
Можливо кохання, воно, скрізь по світі шукає,
Можливо від розлуки, воно тікає.
Ніхто не знає, чого, то серце ніяк якоря не скидає.
Лиш серце одиноке тужливо заплаче, а відповіді тобі ніколи і не знати...