СЛЬОЗИ ДУШІ

СЛЬОЗИ ДУШІ
В моїй душі пустелі вихорь
Лиш кров проходить мов сльоза, прокапує між стінки вен
Так гірко серце виліта в ударах пульсу на руках.
 
В моїй душі вселена сила
Там все: кохання, доброта, невинність і мабуть божевільність.
Лиш самість губить як діра
Як чорна, чорна дірка в небі
Не полиша надій
У вихрі забира остані сили на спасіння.