КРАЩЕ ПРОМОВЧАТИ.

КРАЩЕ ПРОМОВЧАТИ.
Помирає чоловік,
І благає дружину:
-Ну, зізнайся чи ти мала
Крім мене, мужчину?
Я відходжу в інший світ,
Тож хотів би знати,
Чи уміла, ти у шлюбі
Вірність зберігати?
-Правду я б тобі сказала,-
Мовила Інеш-
Якби знала, що сьогодні,
Дійсно ти помреш.