НОВОРІЧНА ПРИГОДА.

НОВОРІЧНА ПРИГОДА.
В "шестисотий" Мерседес
Врізалась "Ока".
Неприємність в Новий рік
Сталася така.
Три " амбали" з " мерседеса"
Того вибігають,
І дверцята у "Оки"
Швидко відкривають.
За кермом сидить Снігурка,
Ну справжня принцеса,
Й так звертається до хлопців,
Що із "Мерседеса:
-Припиняйте, ви, на мене
Грізно так кричати,
Дід Мороз усі проблеми
Взмозі уладнати.
П’ять хвилин прошу вас, хлопці,
Лише зачекати,
Щоб змогла я СМС,
Діду надіслати.
Й ось на місце ДТП
"Лексус" під`їзджає,
Шість "качків" із цього джипа
Миттю випадає.
Віддубасили по- повній
Хлопців з "Мерседеса"
Задоволена лишилась
Снігурка-принцеса.
Тож потрібно, любі друзі,
На вус намотати,
Що Снігуркам не завжди
Можна довіряти:
Дід Мороз у цей момент
Когось розважає,
А своїх ось відморозків
До вас посилає.