МАРНІ ПОШУКИ

МАРНІ ПОШУКИ
Стоїть жінка біля ятки,
Й кавун вибирає:
Обмацує, постукує,
Вухо прикладає.
Таке дійство ось триває
Більше ніж годину.
Й починає " діставати"
Продавця - хлопчину:
- Досить, тьотю,вам когось
В кавунах шукати,
Бо не в змозі в них скажу, вам,
Ніхто проживати!!!