ЗНИКЛА ОСТАННЯ НАДІЯ.

У Стеценка Валентина
Вчитель запитав:
-Хто " Слово о полку Ігоревім",
Валю, написав?
Учень глянувши на стелю,
Із сумом зітхнув:
-Я ще ранком памятав,
А це вже забув.
Вчитель дуже засмутився:
-Як же тепер бути,
Ти один про це лиш знав,
Й умудривсь забути!!!