ДОСВІД МАВ ВЕЛИКИЙ.

Онук Петя дідуся
Якось запитав:
-Ти бабусю лиш одну
Все життя кохав?
Перше мабуть це було,
Дідусю, кохання?
Бо красивою ж була
Наша бабця Аня!!!
Дід прищурив одне око,
У вус посміхнувся:
Вперше я був закохався
В сусідку Марусю,
А до того як свататись
Я пішов до Анки,
В мене було тих дівчат...
Як сім мішків манки.