БАНКОМАТ

Із райцентру аж під вечір
Семен повернувся.
- Що новенького розкажеш?-
Питає Маруся.
- Я новенького нічого,
Кохана, не чув,
Біля того ж банкомату
Цілий день пробув.
Поки в черзі я по гроші
До нього стояв,
Банкоматом чом назвали
Його-розгадав:
Бо коли пін-код та інше
Люди набирають,
То тихенько матюки
Якісь промовляють.