ПЕРЕСТОРОГА

Їде Яша в тролейбусі,
І сумно зітхає.
-Неприємність якась сталась?-
Кондуктор питає.
-Я ось їду на роботу,
А дома - дружина,
Вона в мене довірлива,
Мов мала дитина.
А якщо прийде Семен,
Щоби поболтати,
Він же може умовити
З ним заночувати.
-Ви ж повернетесь додому,
Як спати вкладатись,
То я думаю не варто
Вам так перейматись.
-Е-е-х, не знаєте ви Сєню,
Мушу вам сказати,
Що він ладний і опівдні
З кимось ночувати.