ВИГОДА ОЧЕВИДНА

Дід Кідрат " Техно новини"
Любить подивитись,
Щоби потім при нагоді
З кумом поділитись.
Ось і вчора подивився
Нове про Вай-Фай.
-Це ж, - говорить він до кума-
Буде справжній рай:
Не потрібні для "інету"
Ніякі дроти,
Яке щастя тепер буде,
Розумієш, ти?
Кум розгладив пишні вуса:
-Щастя - понімаю!!!
Бездротову праску адже,
Я ж бо пам’ятаю!