Ми живі!

Ми живі!
Я не мертвий,живий,моя мамо
 
Хоч і тіло давно вже в землі,
 
Та душа ще стоїть в барикадах,
 
на майдані стоїть,у вогні.
 
 
 
 
Ні про не жалію,повірте
 
Я робив би знову і знов
 
бо люблю я народ український,
 
хоч його проливається кров.
 
 
 
 
Наші душі не будуть спокійні
 
зак не очолять наш уряд нові.
 
Так,нехай МИ покійні,
 
та у душах народу- ЖИВІ!
 
 
 
Я  у вічність піду патріотом,
 
а ТИ ГНИТИМЕШ тут,на землі
 
ти,що гордо носив ім'я БЕРКУТ.
 
Ти,ще будеш по вуха в гамні.
 
 
 
 
Не дамо ми спокійно вам жити,
 
нехай заживо свовість згризе,
 
ЩОБ не сміли ЛЮДЕЙ більше бити,
 
щоб БОЯЛИСЯ,те,що гряде.
 
 
 
Ти пробач мені,люба дружино,
 
що покинув тебе в самоті,
 
та не міг я,коли Україна
 
палала в пекельнім вогні,
 
 
 
 
Ти пробач мені,моя дочко,
 
що не побачу я твій випускний.
 
Ти,моя маленька патріотко,
 
знай,тебе я безмежно любив.
 
 
 
 
Я любив вас усіх дуже сильно,
 
і любитиму там- У  РАЮ.
 
УКРАЇНО,ТИ станеш ще ВІЛЬНА!
 
Та не я тебе в бій поведу.